~I love it when a plan comes together!~

Als ik aan mensen om me heen vraag of ze het beroep uitoefenen wat ze voor ogen hadden toen ze vijftien waren, zegt het gros ‘nee’. Ik ook. Doordat ik nu eindelijk in de buurt kom van waar ik altijd wilde zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, word ik daar gelukkig van. En als ik er aan toe kan bijdragen dat jij dat ook krijgt, doe ik dat graag. 

 

Ervaringsdeskundige
Als ik kijk naar de top 15 van meest stressvolle gebeurtenissen, dan kan ik mezelf wel een ervaringsdeskundige noemen. Als ondernemer ben ik 1x eerder met een onderneming gestart wat niet goed liep. Daar heb ik van geleerd en dat gebruik ik in mijn 2e onderneming. Ook heb ik een burnout gehad. Heel vervelend maar achteraf gezien een hele goede leerschool. Hier goed bovenop komen gaat in mijn ogen alleen wanneer je je vaart op je innerlijk kompas, vertrouwt op je eigen kracht, steunende en liefdevolle mensen om je heen hebt. Het nut van een coachingstraject is me toen ook wel duidelijk geworden; soms heb je gewoon even iemand nodig die van buitenaf naar je situatie meekijkt, meevoelt en meedenkt.

En het runnen van je eigen business kan best voor veel stress zorgen. Mijn passie is het ondersteunen van ondernemers op allerlei gebieden. Naast communicatie- en managementwerkzaamheden vind ik het heel prettig de mens achter de onderneming te steunen.

 

Alles wat ik inmiddels aan levenservaring, werken, trainingen en creativiteit heb opgepikt draagt nu bij tot hetgeen waar ik me met passie voor inzet: op een creatieve en intuïtieve manier meedenken met iemand die het beste uit zichzelf wil halen.